Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csipkerek Majálisa 2014

2014.05.17

 

Majális Csipkereken

 

Csipkereken első alkalommal került megrendezésre Majális, melyre egy 10 fős fiatalokból álló társaság fáradtságot és időt nem sajnálva készült, hogy megörvendeztessék az érdeklődőket. Kezdeményezésükkel szeretnének hagyományt teremteni.

Programjaink megvalósítása érdekében támogatókat kerestünk. Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük Csipkerek Ifjúsága nevében a támogatást Balogh Dezsőnek, Balogh Józsefnek,(Rózsa Diszkont), Barbalics Istvánnak, Csipkerek Községi Könyvtárának, Dóka Judit Máriának, Horváth Piusnak, Hosszú Lászlónénak, Inokai Lászlónak (Tia 2002 Kft.), Joó Lajosnak és családjának, Kulcsár Ilonának, Sipos Gábornak, Sipos Jánosnak, Stefan Ludwignak, Varga Árpádnak (Vasi Dióbirtok Kft.), Vasvári Szociális és Gyermekjóléti Központnak és Zsankó Ilonának.

 A Csipkereki Önkormányzat sátra nyújtott védelmet az időjárás ellen a nap folyamán a gyermeksaroknak. Csillámtetoválás és kézműves asztal várta az érdeklődőket.

A Kámi Dzserep Lovasudvar jóvoltából kicsik és nagyok lovagolhattak kedvükre, sőt szamárra is felülhettek a kisebbek. Trambulin, kismotor, és különféle játékok várták az idelátogatókat.

10 órakor kezdetét vette a kispályás labdarúgó mérkőzések sora, melyen Egervölgy, Csehi, Alsóújlak, Csehimindszent és Csipkerek felnőtt férfi csapattal képviseltette magát. Ezúton szeretnénk megköszönni Jóna László Polgármester úrnak, hogy elfogadta felkérésünket, és levezette a mérkőzéseket, valamint ügyelt azok tisztaságára. A csapatok közül az Egervölgyieké bizonyult a legjobbnak, így ők vitték el ajándékcsomagunk, valamint tőlük került ki a gólkirály is, Szabó András személyében! Gratulálunk!

Egervölgy csapata

 

A falvak közti mérkőzések után a Kislányok - Nagylányok focija következett, melyet Káldi Milán vezetett.

Főzőversenyünkön Veidinger Ádám, Molnár Dorottya, Bársony Szabolcs, Böröndi Dalma, Vörös Viktória csapata állt fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára!

A délután folyamán kicsiket és nagyokat szórakoztattunk különböző vetélkedőkkel: traktorkerék-hajtó verseny, ügyességi sorversenyek kicsiknek, lufi borotváló verseny, zsákban futás, kötélhúzás (női, férfi), aszfaltrajzverseny gyermek és felnőtt kategóriákban.

         

Aszfaltrajzverseny nyertesei: Velladics Zoltán(felnőtt) és Sipos Laura (gyermek)

 

Az eseménydús napot hajnalig tartó bállal koronáztuk meg a Csipkereki Kultúrotthon Nagytermében. A jó hangulat garantált volt, hiszen László Tamás és Mc Arnie ismét hajnalig szolgáltatta a talpalávalót, Szép Tamás és neje, Éva pedig csillapította szomjunkat!

Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek, és támogattak minket rendezvényünk megvalósításában! Jövőre találkozzunk ugyanitt!

 

Szervezők csapata:

 Káldi Balázs, Májer Kitti, Nunkovics Barbara, Kigyós Hajnalka, Sipos Alexandra, Velladics Zoltán,

Balogh Kinga, Zsankó Ilona, Szeneczey Eszter, Zsankó Veronika

 

 

 

A mappában található képek előnézete majális 2014

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.